Qui som? Què fem? Amb qui? Hacklab status:

Som un grup de joves de Valls,

que tenim en comú

l'interès per la informàtica, i sobretot,

pel Programari Lliure.

...Volem difondre els nostres

coneixements a tothom qui vulgui

escoltar i aprendre... així com

escoltar i aprendre dels coneixements de tothom!

Amb tú i amb tot@s! si et motiva

el món del codi lliure, ets de la zona

o més lluny, i tens ganes de fer

alguna cosa més... posa't en contacte

amb nosaltres a través del formulari de contacte.

Estatus: Tancat

Lloc: -

Avui: -

Pròxim: 02/09/2015

 

La Llei Sinde ha despertat la oposició de diversos col·lectius de ciutadans, tant per la forma en que es va promoure (sense comptar amb la ciutadania), com pel fet de que no compleix els objectius que diu promoure (la protecció dels creadors), com per les presions externes de les industries que han acabt per imposar-la. Al opoció és tan contundent i massiva que podem dir que no es representativa de la voluntat general ni està dirigida al bé comú.

 

Aquest dimecres 11 de maig, a la distribuidora Traficantes de Sueños (C/Embajadores 35, Local 6, Lavapiés, Madrid) tindrà lloc la presentació a càrrec delxs autor@s i editor@s.

 

Aquest manual de desobediència a llei Sinde, creat per Hacktivistas.net, té l'objectiu de demostar la ineficàcia radical de la llei des d'un punt de vista pràctic. els usuaris i webmàsters trobaran els mètodes més útils per esquivar les barreres de la censura gubernamental. Hacktivistas.net ha creat aquest manual per que la primera web que sigui tancada, es converteixi en la més popular de la blogosfera, per que els seus continguts, enlloc de desaparèixer, inundin la xarxa. Mentres ellxs creen comissions de censura, nosaltres «rippejem», subtitulem, traduïm i compartim. És un acte natural que creix de les nostres accions col·lectives. Perque la cultura vol ser lliure i ho serà.   

El text per la descàrrega estarà a disposició delxs lectorxs a partir de la seva presentació.

 

http://www.traficantes.net/index.php/libreria/noticias/Presentacion-de-Manual-de-desobediencia-a-la-Ley-Sinde

http://hacktivistas.net/

 

Ens segueixes?