Bloc
H@ckLabValls, promovent l'autogestió tecnològica i cultural

Una mica d'història...

El projecte H@ckLabValls comença a finals de l'any 2009, quan un grup de persones residents a Valls, decideixen posar en comú les seves inquietuds sobre informàtica, basant-nos en el programari lliure, internet i l'apropiació privada dels intruments de comunicació.

 

Decidits a difondre les nostres idees, i a ampliar el cercle de persones involucrades, no va passar gaire temps a realitzar les primeres activitats. Al maig del 2010 es van realitzar les primeres Jornades de Programari Lliure de Valls i l'Alt Camp, sota el cartell de FesInternet 2010, organitzat anualment per Casa Caritat.

 

Trobades setmanals

H@ckLabValls fem una trobada setmanal a Valls. Intentem fer-la sempre al mateix dia, hora i lloc.

  • Si hi ha gent nova, expliquem la nostra filosofia i resolem els dubtes que pugin haver
  • En cas contrari, ens posem mans a la feina i planegem quines accions i projectes durem a terme
  • En qualsevol dels casos, fem unes cerveses i debatim sobre els temes d'actualitat

També pots seguir el nostre calendari, per tal d'estar informat de les properes trobades.

Si vols participar, resoldre algun dubte, proposar accions, o simplement xerrar una estona i conèixer gent nova, ets benvingut. I recorda que pots dur tants amics com vulguis!

 

Autogestió tecnològica i cultural


 

 

 

 

 


 
Trobada Partit Pirata de Catalunya

Organitzen: Pirata.cat | Casal Popular La Turba | H@ckLabValls

logo_partit_pirata

 

El proper diumenge dia 5 de setembre, tindrà lloc al Casal Popular La Turba de Valls, la primera trobada del Partit Pirata de Catalunya (Pirata.cat) a les comarques de Tarragona. Si vols conèixer aquesta nova iniciativa i/o convertir-te en un nou pirata, vine a la trobada-presentació que realitzaran els nous pirates catalans! L'acte s'iniciarà a les 17 hores i està obert a tothom!

 

El Partit Pirata de Catalunya pertany a la xarxa internacional de partits pirata d'arreu del món, amb els qui comparteix gran part dels ideals i amb qui col·labora en tot allò que sigui adient. Aquest partit de recent fundació lluita per defensar el drets civils, la societat de la informació i el coneixement, i el dret a decidir-ho tot... conegueu més sobre els nous pirates a:

 

Pàgina web: http://pirata.cat

Notícia partit pirata a les eleccions: aquí (Kaosenlared) | aquí (Vilaweb):

Entrevista a Kenneth Peiruza, portaveu del Pirata.cat: aquí.

 

 
Fesinternet 2010 (I Jornades de Programari Lliure a l'Alt Camp)

 

Organitzen: Casa Caritat | Punt Òmnia | H@ckLabValls

 

valls_fesinternet_2010Durant la setmana del 7 al 11 de maig, dins de la FesInternet 2010 organitzada anualment per Casa Caritat, van tenir lloc les I Jornades de Programari Lliure de l'Alt Camp!

Primer de tot, moltes gràcies a Casa Caritat i al grup de persones del Punt Òmnia de Valls, per tota la col·laboració i interès que ens han proporcionat; esperem poder-ne fer moltes més!

També donar les gràcies al públic assistent! per nosaltres va ser tot un èxit poder difondre la nostra iniciativa i el programari lliure! esperem que fós del vostre gust!

A continuació us detallem les activitats, fotos i material de les jornades... llegiu-ne mes aquí

 

 
Canal de notícies de H@ckLabValls

Benvinguts al canal de notícies de H@ckLabValls! Per aquest canal RSS us anirem informant de les activitats relacionades amb el programari lliure, que es realitzin arreu del territori que tenim a la vora. Si voleu estar al corrent del moviment que genera el món lliure, estigueu pendents de les noticies!

No dubteu en passar l'enllaç a tothom! Equip de H@ckLabValls.

-- 16:04, 09 Juny 2010v

 
5ª Jornada de Programari Lliure per a Biblioteques

El Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya, en col·laboració amb la UOC, organitza la 5ª Jornada de Programari Lliure per a biblioteques, on es podran coneixer eines lliures d'aplicació en biblioteques i centres de documentació, a més de veure experiencies i casos d'èxit.

La inscripció a la jornada és gratuita, i pot realitzar-se des de la següent pàgina web: http://soft-libre.net/jornadas/cat/5jornada.htm

  • Data: 17 de juny de 2010
  • Hora: 9-17'30 h.
  • Lloc: UOC, Seu de L'Hospitalet Av. Amèrica. 69 - 08907 L'Hospitalet de Llobregat

-- 16:20, 09 Juny 2010

 
«IniciAnterior111213SegüentFinal»

Pàgina 11 de 13
 

Ens segueixes?