FCFòrum 2010
dilluns, 13 de setembre de 2010 13:53
A Barcelona, durant els dies 28, 29, 30 i 31 d'octubre, es durà a terme el FCFòrum. Aquest és un espai d'elaboració de propostes des de la societat civil davant del poderós lobby de les indústries culturals del copyright, una iniciativa que ha de servir per enriquir l'opinió de la ciutadania envers el debat sobre creació i distribució de l'art, la cultura i el coneixement en l'era digital. El FCFòrum, es celebra alhora amb la tercera edició dels oXcars ―l'esdeveniment més important de cultura lliure de tots els temps―, és una trobada de tres dies per articular respostes a nivell internacional i organitzar un front unitari que reuneixi les diverses solucions complementàriament. Amb això es vol respondre de forma col·lectiva i coordinada a les pressions que exerceixen els lobbies d'un sector de les indústries culturals sobre els governs.

El FCFòrum 2010 abordarà el debat al voltant de la implementació dels nous models de sostenibilitat que l'era digital necessita; sostenibilitat econòmica i governança de la col·laboració oberta online, i nous incentius de la comunitat creativa.

L'objectiu d'enguany és redactar un manual d'ús per encarar el desenvolupament de la comunitat creativa i de l'economia de nou format en el futur.

+ informació: http://2010.fcforum.net/ca/
  • Data: del 28 al 31 d’octubre de 2010
  • Lloc: Barcelona
  • Hora: -
 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar

 

Ens segueixes?