Hacklabvalls dóna suport a Wikileaks, allotjant un mirall a la seva web

 

Com segurament ja sabeu Wikileaks (WikiFiltracions) està patint atacs de tota mena, tant legals com informàtics. El lloc wikileaks.org va rebre constants atacs de denegació de servei, que el van deixar fora de línia durant uns dies. Al·legant aquests atacs, dues empreses, Everydns i Amazon, els van deixar sense servei de dns i allotjament, deixant el lloc inaccessible de manera temporal. Al cap de poc ja estava accessible des del domini suïs wikileaks.ch.

 

Cal remarcar que Visa, Mastercard i Paypal, entre d'altres empreses, suposadament sota pressió del govern dels E.U.A. i saltant-se la presumpció d'innocència, han tancat els comptes de Wikileaks, dificultant les donacions econòmiques. Tot i això, se'n poden seguir fent a través del següent enllaç: http://wikileaks.ch/support.html.

 

Com a resposta a aquests atacs i amb l'objectiu que estigui accessible en tot moment, Wikileaks ha fet una campanya de miralls massius, demanant a tots els internautes allotjar una còpia del seu lloc web. Des de HackLabValls hem decidit donar suport a aquesta iniciativa, allotjant un "mirror" (mirall) de Wikileaks (wikileaks.hacklabvalls.org), per ajudar a que aquest web segueixi actiu. Actualment ja són més de 2100 miralls que garanteixen la disponibilitat de Wikileaks, alguns d'ells d'origen català, com el del Partit Pirata (wikileaks.pirata.cat) o PPCC.cat (wikileaks.ppcc.cat), i van creixent.

 

Animem a tots els hacklabs i a tothom que pugui i vulgui, a afegir-se a la iniciativa, i a crear més miralls. Proposem a tothom a trencar la censura informativa i que qualsevol pugui llegir tots els documents publicats i no només el que els interessa als diaris.

 

D'altra banda, "Anonymous", el massiu y anònim col·lectiu de hacktivistes, canvia la seva estratègia. Després de diversos dies causant danys als webs de les empreses i institucions que van atacar o retirar el servei a Wikileaks, aquest col·lectiu, format per internautes de tot el món, inicia l'operació Leakspin, la qual convoca a tots els interessats a abandonar els atacs DDoS i centrar-se a difondre els cables que els mitjans hagin passat per alt o vulguin ocultar. La convocatòria demana als “Anons” publicar els fils més importants i menys exposats, escriure sumaris, enllaçar fonts originals a blocs i fòrums, fer vídeos i massificar la difusió a nivell mundial.

 

LA VERITAT SEMPRE GUANYA, EN DEFENSA DE LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ!

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar

 

Ens segueixes?