Pekka Himanen a la UAB
dissabte, 25 de setembre de 2010 21:34
El professor Pekka Himanen impartirà la lliçó inaugural de la 2ª edició del Màster en Web: Comunicació, Màrqueting i Negoci que porta per títol: The Hacker Ethic: Power of Creative Passion and Social Networking. En la seva intervenció el professor Himanen abordarà  temes com la cultura de la creativitat, els trets que defineixen els innovadors de referència i la seva filosofia personal i els elements que fan del social networking un instrument tant poderós. 
Pekka Himanen fou dels primers en reflexionar amb profunditat sobre el terme Ética hacker. És un dels pensadors més influents en l’àmbit de la societat de la informació. Els seus llibres sobre la matèria han estat traduïts a més de 20 llengües i ha participat com a conferenciant a les universitats més prestigioses del món, assessora a empreses internacionals i participa en diferents fòrums de presa de decisions. Pel que fa a la seva activitat acadèmica actualment divideix el seu temps com a professor a la University of Art and Design Helsinki (Aalto University), professor convidat a la Oxford University i investigador principal al Helsinki Institut of Information Technology."

 

+ inscripcions: http://www.masterenweb.com/pekka-himanen.php
  • Data: 1 d'Octubre 2010
  • Lloc: Universitat Autònoma de Barcelona, de 16h a 18:30h a l’aula magna de la Casa de Convalescència. (places limitades). Es prega puntualitat.
 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar

 

Ens segueixes?