Formulari d'inscripció als tallers

Marca la casella dels tallers que et vulguis apuntar. Si tens cap dubte pots contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte


Taller de Gimp Taller ja realitzat
Taller de Xarxes i Seguretat Wifi Taller ja realitzat
Taller Introducció a GNU/Linux Taller ja realitzat
Instal·lar i gestiona aquest gestor de contingut per crear la teva web. Crea portals, agenda, blocs, fòrums, i treballa amb extensions per ampliar les capacitats.

Alternativa lliure i gratuïta al paquet d'ofimàtica Microsoft Office, compatible en diferents plataformes (windows,Linux, Mac), aprendre les funcions bàsiques i resolució de problemes.

Història i filosofa d'Android: origens, suport indústries i compromís codi lliure. Possibilitat d'actualització/modificació pròpia i entorn de programació d'aplicacions pròpies (TarracoDroid)

Aprèn el funcionament d'aquest gestor de continguts web pensat per a crear blogs i crea una web totalment funcional amb nous temes i extensions.

HTML, CSS, Muntar un servidor local, Aprendre eines de depuració com firebug, primers passos en PHP

Retoc, edició, i creació d'àudio digital amb programari lliure. Gravació per pistes amb Audacity i Rosengarden, generació de ritmes amb LMMS i Hydrogen.

Munta un ordinador des de 0, aprèn millores de rendiment, aprofitament de components, detecció i solució de problemes de hardware...

Si no pots portar ordinador mirarem d'aconseguir-ten un
 

Ens segueixes?