Qui som?

Som un grup de joves de Valls i l'Alt Camp, que tenim en comú l'interès per la informàtica, i sobretot, pel Programari Lliure.

Què fem?

Provem i configurem programari, parlem sobre cultura lliure, contribuïm a la xarxa Guifi.net, recuperem maquinari obsolet, fem tallers i sessions de formació... vine i proposa!

Hacklab status

Estat: Tancat 

Pròxim: 28/10/2015

Com ja es habitual a principis/finals de cada any, organitzem unes jornades obertes amb diferents activitats. Enguany hi haurà un parell de tallers pràctics a més de la clàssica Install Party de distribucions GNU/Linux i de sala de jocs retros amb emuladors de les mítiques consoles.

El programa d'actes és el següent:

Tallers

- 16:00h Install Party - Presentació i rebuda

- 16:30-18:00h Taller IonicFramework
Taller pràctic introductori als frameworks híbrids per a crear WebApps. Prepararem l'entorn i realitzarem una primera aplicació compilada per a Android amb Ionic Framework. Es requereixen coneixements bàsics de programació en Javascript / Nodejs i serà d'ajuda nocions d'Angular i Android SDK. Porta el teu ordinador (preferiblement amb GNU/Linux).

A càrrec de Roger Pàmies (@studi7)

- 18:30h-20:00h Taller impressió 3D
Introducció a la impressió 3D i coneixer els detalls per introduïr-te en aquest món. Amb impressora real per a fer demostracions i proves.

A càrrec de Marc Segú

Actes permanents

- Jocs Retros amb RetroArch i RaspberryPi3
Tarda de jocs retros d'emuladors de les consoles més mítiques (nes, snes, megadrive, ps1, etc...) i jocs actuals amb la plataforma Steam. Competicions segons nombre d'assitents.

- Install Party de distribucions GNU/Linux
Porta el teu ordinador i instal·la-hi programari Lliure! Ubuntu, Debian, Fedora, Linux Mint

Hi haurà també Suport a GNU/Linux i Programari Lliure, punt de contacte amb la cooperativa Puntdacces.coop, suport sobre la xarxa Guifi.net, rastro de material informàtic de segona mà i servei de bar.

Us hi esperem

Back to Top