Qui som?

Som un grup de joves de Valls i l'Alt Camp, que tenim en comú l'interès per la informàtica, i sobretot, pel Programari Lliure.

Què fem?

Provem i configurem programari, parlem sobre cultura lliure, contribuïm a la xarxa Guifi.net, recuperem maquinari obsolet, fem tallers i sessions de formació... vine i proposa!

Hacklab status

Estat: Tancat 

Pròxim: 28/10/2015

La Llei Sinde ha despertat la oposició de diversos col·lectius de ciutadans, tant per la forma en que es va promoure (sense comptar amb la ciutadania), com pel fet de que no compleix els objectius que diu promoure (la protecció dels creadors), com per les presions externes de les industries que han acabt per imposar-la. Al opoció és tan contundent i massiva que podem dir que no es representativa de la voluntat general ni està dirigida al bé comú.

 

Aquest dimecres 11 de maig, a la distribuidora Traficantes de Sueños (C/Embajadores 35, Local 6, Lavapiés, Madrid) tindrà lloc la presentació a càrrec delxs autor@s i editor@s.

 

Aquest manual de desobediència a llei Sinde, creat per Hacktivistas.net, té l'objectiu de demostar la ineficàcia radical de la llei des d'un punt de vista pràctic. els usuaris i webmàsters trobaran els mètodes més útils per esquivar les barreres de la censura gubernamental. Hacktivistas.net ha creat aquest manual per que la primera web que sigui tancada, es converteixi en la més popular de la blogosfera, per que els seus continguts, enlloc de desaparèixer, inundin la xarxa. Mentres ellxs creen comissions de censura, nosaltres «rippejem», subtitulem, traduïm i compartim. És un acte natural que creix de les nostres accions col·lectives. Perque la cultura vol ser lliure i ho serà.   

El text per la descàrrega estarà a disposició delxs lectorxs a partir de la seva presentació.

 

http://www.traficantes.net/index.php/libreria/noticias/Presentacion-de-Manual-de-desobediencia-a-la-Ley-Sinde

http://hacktivistas.net/

Back to Top